Halaman

Ahad, 18 Julai 2010

Halal Adalah Suatu TuntutanMahukah anda menjana pendapatan sehingga 5 ANGKA setiap bulan dengan hanya menjadi pengguna produk HALAL
Dari saya:  Mohamad Mariti Bin Siran, Perlis, +60194549454.
HPA Industries Sdn. Bhd. diasaskan anak tani yang berpengetahuan luas dalam bidang herba iaitu Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 dan merupakan sebuah syarikat 100% milik BUMIPUTRA MUSLIM. HPA Industries Sdn. Bhd. telah menghasilkan banyak produk HALAL seperti makanan kesihatan berasaskan herba, pelbagai jenis produk makanan dan minuman, produk kegunaan harian dan banyak lagi untuk kami nyatakan di sini. Perniagaan ini dijalankan secara Multi Level Marketing Syariah (MLMS).
Perniagaan MLMS HPA telah diiktiraf sebagai MLM Syariah oleh Biro Konsultansi Majlis Ulama Indonesia dan HPA sendiri mempunyai PANEL SYARIAH yang bertindak memantau segala aktiviti perniagaan HPA dari segi penyediaan dan penghasilan produk serta konsep perniagaan yang digunakan. Ahli panel syariah HPA ini terdiri daripada para ahli akademik, pensyarah, professor dan ahli agama.